måndag 18 juli 2011

hishult

En helg i hishult.
Direkt när vi kom dit så tog vi tre vilda hundar och gick byarrundan, 45 minuter tog den. Patrik klagade hela rundan på alla flugor, haha .. han är inte van vid landet :)
Korna är så söta när man går där, alla ska fram och kolla på hundarna.
Vid sju va det äntligen dags för räkfrossa :) mums! De har vi ätit i alla år på fredagen i hishult, såå gott!
Efter det slängde vi upp vårt tält och sen va det bara att njuta av att äntligen vara där.
På lördag morgon så började vi med byarrundan innan frukosten.
Det va fint väder på lördagen :)
Vid tolv åkte vi för att köra gocart, ja även jag OCH mesen putte!! Sjukt kul. Jag va nog den som kom sist, men vadå? Haha, sjukt att dem går i 80 km/h!
Efter det slängde vi i oss lite pasta sallad innan det va dags för tipsrundan. Som vanligt, byarundan och hundarna fick sin andra promenad. Vi va fem lag, Albin gick med mamma, Vilda gick med henrik och Ebba gick med mig. Sammanlagt va där 8 st hundar!!
Efter tipsrundan så va det lekar, haha herregud! Man är alltid nära att kissa på sig på dessa lekar.
Får väl även skriva att putte&helles lag vann! grattis!
På kvällen blev det grillning och som vanligt fest och dans. Alla påpekade hur kul det va att se putte så laddad :) haha !! Nä, men det är sjukt kul. Jag dansade till och med nykter, händer inte så ofta!
Blev väl sänggång vid halv fyra? Efter ytterliggare en byarrunda med hundarna, ja ... det är en tradition att man går byarrundan efter festandet. Brukar skrämmas och ha sig men det går ju inte med boxerna. Eller då får dem skylla sig själva ;) haha!
Det gick bra att sova i tält, vi hade en 1,20 madrass och hundarna kunde ligga brevid. Alla tre. De va även duktiga där borta, speciellt Vilda som kan vara en riktig pipsill!
Tack alla för en fantastisk helg. Här kommer bara ett par bilder från min tele.
Patrik är inte klok, han kan inte låta bli att duscha hela helgen (vilket alla vi andra gör) så han duschade med petflaskor.

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar