måndag 20 juni 2011

SLO BOXERSPECIAL



Igår va det äntligen dags för boxerspecialen i landkrona. Höjdpunkten varje år! :)
För två år sen blev Vilda BIM, det va stort!!!

Eftersom det skulle bli regn så packade vi faktist med oss vårt tält, inte utställningstält utan sovtält. Så ifall det skulle bli regn hade vi kunnat ta skydd där inne. Hundarnas bur stod där inne hela tiden och det funkade ju riktigt bra.
Först in i ringen va Astrid, lillfisen skötte sig mycket bra! Det va jag som ställde henne och det va super skoj, hade alltid tyckt om att springa i ringen :)
Hon fick en etta men blev oplacerad med riktigt bra kritik. Lite synd att hon blev nio månader den 15 :/ så hon va ju minst och mest outvecklad. Men dommaren tyckte om henne :)

Bilderna har jag stulit av Erik och Jessica ! tackar! ;p
Här sitter vi, redo att ta in Astid
Sötaste Astrid
Astrid

Efter en stund va det dags för Vilda&Ebba att springa vänstervarv, snälla Ann ställde upp och visade Ebba jätte snyggt :) Hon hade dock lite problem när de sprang, hon tittade efter matte och Vilda som va bakom (med en hund emellan). Inte lätt ;)
Vi va väl 8(?) i klassen och Vilda placerade sig som ETTA med ck och Ebba blev TVÅA, gissa om jag vart glad?! Mina fiiiiinfiiiina tjejer!
Ebba&Ann

Ebba&Ann

Ebba&Ann

Ebba

Tyvärr fångades inte Vilda på bild ;)
Men sen va det dags för Vilda att springa in i ringen igen, tillsammans med 11 andra snygga tjejer som fått ck under dagen. Varav flera champion & det va väldigt hög konkurans. När hon plockat ut tre hundar va fortfarande inte Vilda vidare än, hon va lite osäker men till sist valde hon Vilda !! :D Och Vilda placerade sig som 4 bästa tik den här dagen!! :)

Sen skulle ebba in i ringden igen för att tävla med släktingarna från Twinbox :)

1 kommentar: