söndag 30 januari 2011

Tack

Tack för era snälla kommentarer om mina brillor :) Idag är jag inte åksjuk, har inte vant mig riktigt vid dem men det går helt klart bättre än igår. Tror till och med jag ska ha dem på jobb imorgon. Det värsta som kan hända är att jag trillar av bussen när jag ska kliva av, eller trillar jag i trapporna på jobb eller så får jag huvudvärk. Inte så farligt :)

Idag kom lotta som sagt kl 11.00 , va hemma igen kl 13.15. Härligt, det ska inte behöva ta en hel dag tycker jag :)
Då tog jag en sväng med dammsugaren här nere, försöker intala mig själv att det är så skitit och hårigt pga Astrid, ja .. inte bara Astrid men för att man har fyra hundar. Tyvärr så inser jag väl snart att de är pga vädret och att alla fäller. Bläää!
Sen började jag skura väggar, hela vardagsrummet. Åååh så fint men usch så skitit det blir med hundar.
Sen gick jag in till fabbe&vickan. Blev lite mys med Isabella för att sen busa med Alicia. Hon har blivit så stoor. Hon berättade för mig vad som hänt på busfarbriken, man blir så förvånad för det går så snabbt nu.
Vi bestämnde oss för att ta ut barnen i det fina vädret. Isabella låg och sov så fint i vagnen medans jag och mamma victoria aktiverade Alicia. Hon hade iallafall väldigt roligt :)
Sen skulle jag hem, ser att tv´n är avstängd.. vilket innebär att patrik åkt hemifrån. Och jag har ingen nyckel, ingen mobil...panik! Arg som fan gick jag tillbaka till vickan&fabbe men som tuuuur va så hade svärföräldrarna nyckel så de kunde köra hem till oss och öppna.
Tog genast fram spannen och skrubben och gjorde köksväggarna vita igen. Nu är det bara hallen, trappan (väggarna) och övervåningen.. JA.. bara.....
Moppen åkte fram och jag fick rent på golven här nere. Tänk om det kunde vara rent i två dagar nu, vad glad jag blivit.

Nu har jag nördat runder på nätet, tittat på filmer på hundar som tävlar appellen. Så taggad!

Nä, om man skulle ..

2 kommentarer:

  1. Ja, tänk om det kunde få vara rent på golvet i mer än 1 dag också!!! Vilken lyx.

    SvaraRadera