tisdag 12 april 2011

God morgon god middag god kväll?

Fy .. kan börja med att säga att jag har sovit 16 - 20 IKVÄLL !! Kul? Tackar Elin för att hon skickade ett sms vid 20, gud vet hur länge man sovit annars?

i helgen blev det mycket grill och en hel del mys med favvisarna, fabbe&vickan. eller ja , favvisarna är ju barnen, haha :) neej då ! men sååå underbar lilla Isabella är nu. Hon kan le och jollra, hon är så söt när man sticker fram sitt huvud till henne, hon vet först inte om hon ska skratta eller gråta :)
Bytade blöja på henne och man tror ju att man ska bryta hennes ben ;p
Alicia är också go, hon är så stor nu. Det händer verkligen mycke när de blir stora syskon. Hon pratar jätte mycket och BRA :) sååå söta så!
På söndags blev det en kvällspromenad i det fina vädret också. Det gör man allt för sällan.
Patrik & Fabbe tog Vilda och ebba så väntade vi hemma med barnen och sen gick vi en timme med Happy & Albin. Vi sa att vi ska börja göra det oftare, kanske tisdag ... konstigt att vickan inte hört av sig idag.. det hade ju varit mysigt med en kvällspromenad idag.. eller inte!

Förutom grill och mys så va jag på kattuställning. Orkar dock inte skriva om den .. men det va absolut inte som jag trodde och jag tyckte det va riktigt trevligt.
BIV blev therese & jonnys katt, TYP BIR men ändå inte.

Vad har annars hänt? Sjuk i måndags ..
Och nu är det tisdag ..
Vi är nog väldigt ovanliga för att vara hundägare, det regnar och blåser och är vidrigt ute. Trots det va vi ute en timme med hundarna. Det ni!

Nej, det räcker väl men detta för idag?
Nu har putte lagat middag till mig, sen blir det massa tv tittande så ska han gå in och leka med fabian.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar